Welkom in onze "Feel Good Store"

Wij zijn een "Hippe & Trendy Feelgoodstore" waar je altijd terecht kan om positieve energie op te doen, al is het maar om een lekker tasje koffie te komen drinken omringd door een gezellig interieur en een wildernis van originele planten om te onthaasten van de dagelijkse drukte.

Ik hoop met mijn concept iedereen bewuster te maken van meer groen en sfeer in huis te halen. Groen en sfeer zijn belangrijk voor het gevoelsleven en kunnen heel wat bijdragen aan een gezonder leven. Kom binnen in mijn winkeltje en verdiep je in een oase van sfeer en gezelligheid waar je steeds terecht kan om inspiratie op te doen of om advies te vragen. Je hoeft echt geen kenner te zijn, hier is inspiratie genoeg om je op weg te helpen.

Ook organiseren we regelmatig workshops met vele leuke dingen die je voor zowel binnen als buiten kan gebruiken, maar ook bijvoorbeeld lezingen om jullie wat meer kennis of info bij te brengen omtrent leuke topics.

De workshops zijn in beperkte groepen waarbij gezelligheid en creativiteit primeren.

Zodra je bij me binnenstapt hoop ik je wat rust te kunnen geven en je te verwennen. Ik hoop als je in mijn store komt het feelgood moment onmiddellijk kan ervaren en je eigenlijk niet meer weg wil. Als je dan toch naar huis gaat, dan zou ik het leuk vinden dat je vol inspiratie de deur uitstapt om ook bij jouw thuis het leuk en gezellig te maken.

Indien je graag een project wil realiseren binnen of buitenshuis sta ik altijd voor je klaar om je het nodige advies te kunnen geven.

Er is voor ieder wat wils en veel inspiratie om het thuis gezellig te maken, gaande van Originele Wijnen & Exclusieve Delicatessen, Deco Trends, kleine meubeltjes en leuke cadeautjes om iemand mee te verrassen en natuurlijk "veel groen en goud".

Mijn inspiratie komt vooral vanuit mijn eigen passies voor mooi & landelijk wonen, tuinieren, lekker eten en leren tijd te nemen om heerlijk te genieten. Ik hou ervan om steeds op zoek te gaan naar nieuwe inspiraties en belevingen die mezelf heel wat nieuwe drive geven om elke dag te herontdekken en vind het leuk om dit ook met anderen te delen.